Echtgeldgokken.nl

Online geld gokken op gokkasten of tafelspellen of waag een gokje in een live casino

Controlle op illegale gokkasten

De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft de afgelopen dagen 35 locaties gecontroleerd om te zien of ingetrokken exploitatievergunningen hebben geleid tot het stopzetten van de exploitatie van speelautomaten. Er zijn controles uitgevoerd in Noord-Brabant, Limburg en Rotterdam, maar ook in de provincies Den Haag en Utrecht. Als ingetrokken exploitatievergunningen er niet toe leiden dat de machines stoppen met werken, is het illegaal om de slotmachines te bedienen zonder voldoende verslavingspreventie en fair play-toezicht.

Controle op exploitatie vergunningen slotmachines

De Ksa trekt regelmatig exploitatievergunningen in, meestal als er integriteitsproblemen zijn met de exploitant, of als de exploitant zijn vergunning wil intrekken. De Ksa houdt bij waarom de vergunning op verschillende manieren is ingetrokken: door het Openbaar Ministerie, de politie of lokale overheden. Nadat de integriteit van een bedrijf grondig is onderzocht en het bedrijf en de eigenaren betrouwbaar zijn bevonden, kunnen ze een exploitatievergunning aanvragen bij de Ksa. Als uit onderzoek blijkt dat een bedrijf de integriteitsregels heeft overtreden of de vergunning wordt ingetrokken, kan er echter nog een onderzoek door de Ksa volgen.

De Ksa controleert bedrijven wanneer hun exploitatievergunning is ingetrokken. Ze voeren willekeurige inspecties uit om te zien of het bedrijf nog in bedrijf is. Als de automaten nog in gebruik zijn, kunnen de eigenaren worden bestraft en zelfs de speelautomaten worden weggenomen.

Controlle op illegale gokkasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven